Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Holky bez silikonů, s.r.o.
Slovanská alej 1960/24
326 00 Plzeň
napište nám

NOVINKY

arr3Posílání balíčků a osobní odběry o Vánocích  Milí zákazníci,  poslední balíčky před Vánoci budeme odesílat v pondělí 17. prosince 2018.... arr3Sleva pro registrovanéKaždý registrovaný zákazník od nás automaticky získává slevu 3 % na své nákupy. Registrovat a... arr3Kakaové máslo k nákupu nad 1500 Kč ZDARMA  Vánoce jsou za rohem a my si pro Vás připravily malý dáreček v podobě kakaového másla ke každému... arr3DOPRAVA ZDARMAULOŽENKA při nákupu nad 1200 Kč vč. DPH - ZDARMA ULOŽENKA KURÝR při nákupu nad 2000 Kč vč. DPH -...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 25,0 Kč (1,0 EUR)
skladem
naše cena 169,0 Kč (6,8 EUR)
skladem
naše cena 235,0 Kč (9,5 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 99,0 Kč (4,0 EUR)
skladem
naše cena 280,0 Kč (11,3 EUR)
skladem
naše cena 79,0 Kč (3,2 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Holky bez silikonů, s.r.o., se sídlem K Doubí 409/36, IČ 06197451, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 34745 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů