Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.08.2017
Sleva pro registrované
Každý registrovaný zákazník od nás automaticky získává slevu 3 % na své nákupy. Registrovat a následně pak i přihlásit se můžete v pravém horním rohu ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
 
  1. Úvod
  2. Rostlinné oleje a másla
  3. Olej z černého kmínu LZS

Olej z černého kmínu LZS

INCI: Nigella sativa oil

Olej z černého kmínu neboli cuminu je známý také jako černuchový olej. Vyrábí se ze semínek černého kmínu a je bohatý na antioxidační vitamin E či ome... celý popis
Dostupnost
skladem
Objem
Nejsme plátci DPH
cena od 119,0 Kč
ks
Číslo produktu:OL015A
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Olej z černého kmínu neboli cuminu je známý také jako černuchový olej. Vyrábí se ze semínek černého kmínu a je bohatý na antioxidační vitamin E či omega-6 mastné kyseliny. Doporučuje se na pleť, která trpí různými alergickými projevy, lupénkou či různými typy ekzémů. Černuchový olej je však vhodný i na různé záněty (např. akné) a dobrou službu poskytne i suché nebo smíšené pleti. Tento olej je velmi jemný a hodí se i pro ty nejmenší děti. Má výborné antibakteriální účinky, pleť čistí a pomáhá v ní udržet nezbytnou hydrataci. Také pleť zklidňuje, celkově ji regeneruje a pomáhá posilovat její přirozenou ochrannou vrstvu. Oceníte ho jako přísadu do tělových olejů, ale i krémů, mlék atd.

 

Typ pleti: smíšená, suchá, citlivá, alergická, akné, lupénka, ekzémy

 

Použití: pleť, tělo, rty

 

Skladování: skladujte při pokojové teplotě

 

Balení: tmavá PET lahev

 

Země původu: Egypt

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.