Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.08.2017
Sleva pro registrované
Každý registrovaný zákazník od nás automaticky získává slevu 3 % na své nákupy. Registrovat a následně pak i přihlásit se můžete v pravém horním rohu ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
 

Myrta hydrolát BIO

INCI: Myrtus communis leaf water

Myrtový hydrolát, nebo také myrtová květový voda, se vyrábí destilací lístečků z myrty. Je vhodný hlavně pro problematickou, zánětlivou a mastnou pleť... celý popis
Dostupnost
skladem
Objem
Nejsme plátci DPH
cena od 116,0 Kč
ks
Číslo produktu:HY006A
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Myrtový hydrolát, nebo také myrtová květový voda, se vyrábí destilací lístečků z myrty. Je vhodný hlavně pro problematickou, zánětlivou a mastnou pleť. Díky svým čisticím, antiseptickým a protizánětlivým účinkům bojuje proti nedokonalostem (pupínky atd.). Působí detoxikačně, pleť zklidňuje a pomáhá lehce stahovat póry. Stejně jako další květové vody i myrtový hydrolát podporuje hydrataci pleti. Zjemňuje ji a lehce ji vyhlazuje. Je vhodný i na unavené oči, například jako obklad.

 

Tip: Ke 100ml balení si můžete dokoupit také praktický rozprašovač nebo flip-flop uzávěr pro snadnější aplikaci.

 

Typ pleti: mastná, problematická, akné

 

Použití: pleťová mlha, vodní fáze produktů

 

Skladování: skladujte v chladu

 

Balení: tmavá PET lahev

 

Certifikace: certifikováno Ecocert

 

Země původu: Francie

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.