Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.08.2017
Sleva pro registrované
Každý registrovaný zákazník od nás automaticky získává slevu 3 % na své nákupy. Registrovat a následně pak i přihlásit se můžete v pravém horním rohu ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
 
  1. Úvod
  2. Aktivní látky
  3. Kokosové aktivní uhlí

Kokosové aktivní uhlí

INCI: Charcoal Powder

Aktivní uhlí v naší nabídce je extrahováno ze skořápek kokosových ořechů, a je tak 100% přírodní. Aktivní uhlí je oblíbenou kosmetickou surovinou pro ... celý popis
Dostupnost
Skladem
Hmotnost
Nejsme plátci DPH
cena od 29,0 Kč
ks
Číslo produktu:AL005E
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Aktivní uhlí v naší nabídce je extrahováno ze skořápek kokosových ořechů, a je tak 100% přírodní. Aktivní uhlí je oblíbenou kosmetickou surovinou pro své absorpční vlastnosti, díky kterým hloubkově čistí pleť od nadbytku mazu, různých nečistot i bakterií. Je tedy vynikající hlavně na mastnou pleť a při akné. Zároveň je však dostatečně šetrně, takže nedráždí citlivou pokožku a nevysušuje ji, naopak ti pomáhá zklidňovat. Aktivní uhlí získává na popularitě také jako přísada do bělicích zubních past. Zuby totiž zbaví zabarvení od kávy, čaje, červeného vína apod.

 

Použití: pleťové masky, mýdla, zubní pasty, šampony, peelingy

 

Dávkování: 0,1-1 %

 

Skladování: v suchu

 

Země původu: Srí Lanka

Zboží zařazeno v kategoriích
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.