Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.03.2020
Aktuálně - posílání balíčků během karantény
Zásilkovna  Doručování balíčků na výdejní místa Zásilkovny probíhá aktuálně bez omezení. Při výběru výdejního místa si prosím ověřte, zda je pobočka ... číst celé
23.08.2017
Sleva pro registrované
Každý registrovaný zákazník od nás automaticky získává slevu 3 % na své nákupy. Registrovat a následně pak i přihlásit se můžete v pravém horním rohu ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
 

Cetyl alkohol

INCI: Cetyl alcohol

Cetyl alcohol, známý také pod pojmem cetanol, funguje v kosmetice jako ko-emulgátor, stabilizátor a zahušťovadlo. Rovněž podporuje hydrataci pleti i v... celý popis
Dostupnost
Skladem
Hmotnost
Nejsme plátci DPH
49,0 Kč
ks
Číslo produktu:EV004A
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Cetyl alcohol, známý také pod pojmem cetanol, funguje v kosmetice jako ko-emulgátor, stabilizátor a zahušťovadlo. Rovněž podporuje hydrataci pleti i vlasů. Má zjemňující účinky. Není však vhodný do produktů určených pro mastnou pleť, neboť je lehce komedogenní (ucpává póry).

 

Použití: krémy, mléka

 

Dávkování: 2-5 %

 

Rozpustnost: v oleji, při 60 °C (spolu s emulgátorem)

 

Skladování: skladujte v suchu při teplotě do 30 °C

 

Země původu: Indie

Zboží zařazeno v kategoriích

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.