Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.08.2017
Sleva pro registrované
Každý registrovaný zákazník od nás automaticky získává slevu 3 % na své nákupy. Registrovat a následně pak i přihlásit se můžete v pravém horním rohu ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
 

Cetearyl alkohol

INCI: Cetylstearylalcohol

Působí jako změkčovadlo, ko-emulgátor a stabilizátor. Dodává produktu krásně krémovou texturu. Je vhodný do emulzí voda-olej i olej-voda. Pokožku zjem... celý popis
Dostupnost
skladem
Hmotnost
Nejsme plátci DPH
cena od 49,0 Kč
ks
Číslo produktu:EV005A
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Působí jako změkčovadlo, ko-emulgátor a stabilizátor. Dodává produktu krásně krémovou texturu. Je vhodný do emulzí voda-olej i olej-voda. Pokožku zjemní, lehce vyhladí a zanechá ji sametově hebkou. Nezatěžuje. Podporuje vstřebávání účinných látek do pokožky. Je vhodný i do vlasové kosmetiky, snadno se vyplachuje.

 

Použití: krémy, mléka, šampony, kondicionéry

 

Dávkování: 1-10 %

 

Rozpustnosti: v oleji, při cca. 50 °C (spolu s emulgátorem)

 

Skladování: skladujte v suchu při teplotě do 30 °C

 

Země původu: Indie

Zboží zařazeno v kategoriích
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.