Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Caprylis

INCI: Caprylic/capric triglyceride

Zabraňuje žluknutí kosmetických produktů a prodlužuje jejich trvanlivost. Má vysokou stabilitu. Nedráždí ani velmi citlivou pleť. Má změkčující, zjemň... celý popis
Dostupnost
Skladem
Objem
Nejsme plátci DPH
69,0 Kč
ks
Číslo produktu:OL007A
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Zabraňuje žluknutí kosmetických produktů a prodlužuje jejich trvanlivost. Má vysokou stabilitu. Nedráždí ani velmi citlivou pleť. Má změkčující, zjemňující a vyhlazující účinky, podporuje přirozenou hydrataci pokožky. Zanechává na ní nemastný, hedvábný pocit. Má rovněž antioxidační účinky, takže pleťové buňky pomáhá chránit před předčasným stárnutím. Caprylis lze používat i samostatně.

 

Použití: do krémů, mlék, tělových olejů a macerátů

 

Dávkování: 1-100 %

 

Skladování: skladujte při pokojové teplotě do 35 °C

  

Balení: tmavá PET lahev 100ml

 

Země původu: Itálie

Zboží zařazeno v kategoriích
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.